Set tenxhere + kapak – Weber

31,590 ALL

  • Dimensionet : 42.37 x 33.5 x 12.27 cm
  • Kapaciteti : 6.8 L

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

SKU: WEB00052 Kategori: , Etiketë: