Zgarë me Gaz Q 3200 – Weber

108,790 ALL

  • Zonë gatimi : 63 x 45 cm
  • Dimensionet : 141h x 127.6w x 76.2d cm

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

SKU: WEB00013 Kategori: , Etiketë: