Manual

Si të blini online në www.lobbyhome.al

Është shumë e thjeshtë! Mjafton të ndiqni hapat e mëposhtëm dhe porosia juaj online do të realizohet me sukses. Në çdo moment mund të komunikoni me specialistët tanë për informacionet që dëshironi lidhur me produktet dhe me porosinë përmes dy mënyrash kontakti: Duke shkruar në chat-in që shfaqet në website e Lobby Home ose  Duke kontaktuar në numrat +355 69 406 5763 ose +355 69 704 8010.

Hapi 1. Hyr në www.lobbyhome.al dhe shto në shportë produktet

Hyni në www.lobbyhome.al dhe zgjidhni produktin/produktet që dëshironi të porosisni duke shtuar në shportë secilin prej tyre. Mund të shtoni direkt produktin në shportë siç tregohet tek fotoja e parë, ose mund të klikoni mbi produkt duke parë më me detaje specifikat e produktit dhe ta shtoni në shportë.

Hapi 2. Modifiko shportën ose vazhdo me porosinë 

Pasi keni shtuar në shportë produktet që dëshironi, Klikoni tek butoni “Shporta” dhe do ju shfaqen dy mundësi: “Paguaj” dhe “Shih shportën

Nëse dëshironi të modifikoni porosinë duke shtuar/pakësuar sasinë ose duke hequr ndonjë produkt nga shporta, klikoni tek “Shih shportën”.

Do ju shfaqet faqja si më poshtë me produktet që keni shtuar në shportë dhe me vlerën e tyre përkatëse. Pasi të keni bërë ndryshime në sasinë e produkteve, mos harroni të klikoni “Përditëso shportën”, në mënyrë që të ruhen ndryshimet. Klikoni “Kaloni tek kasa”.

Hapi 3. Plotësoni të dhënat për adresën dhe mënyrën e dërgimit  

Pasi të keni klikuar “Kaloni tek kasa” do ju shfaqen fushat që duhet të plotësoni për adresën e dërgimit të porosisë.

Në emailin që keni plotësuar tek Adresa e Dërgimit, ju do të merrni numrin e porosisë suaj si dhe detajet përkatëse të porosisë që kryet. Në mënyrë që porosinë tuaj të rradhës ta kryeni më shpejt dhe më lehtë, klikoni “Krijo një llogari”.

Duke hyrë në llogarinë tuaj do të keni mundësi:

  • Të proçedoni më shpejt gjatë blerjes
  • Të kontrolloni statusin e porosive tuaja
  • Të përfitoni ulje nga karta e klientit