Zgarë me Gaz Traveler – Weber

78,390 ALL

  • Zonë gatimi : 63.5 x 34.3cm
  • Dimensionet : 94.5h x 110.8w x 58.4d cm

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

SKU: WEB00011 Kategori: , Etiketë: