Set 10 Tasa Alumini – Weber

1,490 ALL

  • Dimensionet : 5 x 1.4 x 7.5 cm
  • Material : Alumin
  • Sasi : 10 copë

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

SKU: WEB00022 Kategori: , Etiketë: