Partnerë

Lobby Home është i pari që sjell në Shqipëri markën e mirënjohur italiane KASANOVA. Me një histori prej 50 vitesh dhe mbi 450 dyqane në të gjithë Italinë, tashmë edhe në Shqipëri. Filozofia e Kasanova-s është “Klienti vjen i pari”. Mbështetur në këtë filozofi, sjell për ju një gamë të gjerë enësh kuzhine dhe aksesorësh, elektroshtëpiake të vogla dhe aromatizues për të gjitha shijet e kërkesat tuaja.