Zgarë me Qymyr Compact Kettle 47cm – Weber (e zezë)

19,890 ALL

  • Diameter : 47 cm
  • Dimensionet : 87.9h x 53.1w x 54.1d cm

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

SKU: WEB00006 Kategori: , Etiketë: