Tapet – Weber (I zi)

6,190 ALL

  • Dimensionet : 80 x 120 cm
  • Material : 100% Plypropylene

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

SKU: WEB00029 Kategori: , Etiketë: