Zgarë me Qymyr Master Touch C-5750 57cm – Weber (Gri)

54,990 ALL

  • Diametër : 57 cm
  • Dimensionet : 118h x 65w x 76d cm

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

SKU: WEB00010 Kategori: ,