Kapëse për zgarë – Weber

  • Dimensionet : 2.29h x 3.81w x 43.18d cm
  • Material : Stainless Steel

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!