Set Spatul+Kapëse Inox – Weber

8,190 ALL

  • Dimensionet : 14 cm
  • Material : Stainless Steel
  • Sasi : 2 copë

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

 

SKU: WEB00026 Kategori: , Etiketë: