Zgarë me Qymyr Compact Kettle 57cm – Weber (e zezë)

28,090 ALL

  • Diametër : 57 cm
  • Dimensione : 98h x 56w x 63d cm

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

SKU: WEB00007 Kategori: , Etiketë: