Spatul për zgarë – Weber

2,690 ALL

  • Dimensionet : 19.8 x 1.3 x 3.5 cm
  • Material : Stainless Steel

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

 

SKU: WEB00024 Kategori: , Etiketë: