Zgarë me Gaz Genesis II E-330 GBS – Weber

217,590 ALL

  • Zonë gatimi : 68 x 48c m
  • Dimensionet : 158h x 150w x 79d cm

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

SKU: WEB00018 Kategori: , Etiketë: