Zgarë Rouge me Gaz SE 525 – Napoleon

362,960 ALL

Zgara me gaz Napoleon Rogue SE 525 SIB ofron një përvojë të qëndrueshme dhe të cilësisë së lartë. Me katër ndezës kryesorë, një djegës rotiserie të pasme dhe një kapak të lartë të sipërm, ju mund të përgatisni ushqime perfekte për çdo rast. Raftet anësore ofrojnë shumë hapësirë përgatitore, përfshirë një hapës të integruar të shisheve, një kapak dhe një panel kontrolli të ri elegant.

  • Vatra gatimi: 6 vatra
  • Përmasat: 123x154x63.5 cm
  • Materiali: Celik inoksi
  • Përmasat e zonës së pjekjes: 45.7×73 cm
SKU: NAP00006 Kategori: , Etiketë: