Zgarë Prestige Pro 500 RSIB me Gaz – Napoleon

414,960 ALL

Zgara me gaz propan Napoleon Prestige 500 ofron një përvojë të plotë gatimi në natyrë. Me ndezës infra të kuqe dhe katër ndezës kryesorë, ju mund të eksploroni tetë stile unike gatimi. Siguria është garantuar me sistem-in SafetyGlow, ndërsa pllakat inox të vendosura në dy nivele dhe të trasha 7.5 mm sigurojnë performancë dhe rezultate të shkëlqyera në gatim.

Përmasat :

Lartësia: 127 cm (145 cm me kapak të hapur)

Gjerësia: 168 cm (137 cm me raftet poshtë)

Thellësia: 67.50 cm.

Sipërfaqja e gatimit: 71×46 cm (15 biftekë)

SKU: NAP00003 Kategori: , Etiketë: