Zgarë me Qymyr NK22K 57CM – Napoleon

35,690 ALL

Zgara me qymyr Napoleon 57 CM është zgjedhja e përsosur për adhuruesit e gatimit në zgarë. Me rrota të forta dhe rezistente, kjo zgarë ju shoqëron kudo. Grila e gatimit me grilë të palosshme lehtëson rimbushjen e qymyrit dhe shpërndan në mënyrë të barabartë nxehtësinë. Sistemi i përmirësuar i kontrollit të ajrit PRO përmirëson saktësinë e rrjedhës së ajrit dhe temperaturës. Kapaku ka një termometër të integruar për monitorimin e temperatures, ACCU PROBE.

  • Përmasat: (HxWxD): 112x59x70 cm
  • Pesha: 20 kg

 

SKU: NAP00012 Kategori: , Etiketë: