Tigan zgare Gourmet BBQ – Weber

12,890 ALL

  • Dimensionet : 2h x 12w x 15.2d cm

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

SKU: WEB00051 Kategori: , Etiketë: