Zgarë me Pelet SmokeFire EX4 GBS – Weber

280,790 ALL

  • Zonë gatimi : 46 x 61 cm
  • Dimensionet : 157h x 109w x 84d cm

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

 

SKU: WEB00021 Kategori: ,