Termometër për mish – Weber

5,090 ALL

Termometri siguron një lexim dixhital të shpejtë dhe të saktë të temperaturës kështu që nuk keni nevojë ta mbani kapakun hapur për një kohë të gjatë që të dini kur mishi juaj bëhet gati. Ky termometër fiket automatikisht pas 10 minutash pasiviteti.

  • Gama e temperaturës : 32 gradë

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

 

SKU: WEB00038 Kategori: , Etiketë: