Termometër iGrill 3 Bluetooth – Weber

  • Dimensionet : 2.5 x 2.2 x 2.6 cm

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!