Tabaka për Qymyr – Napoleon

8,290 ALL

Kjo mbajtëse qymyri e kthen zgarën tuaj me gaz në një zgarë me qymyr në fare pak minuta. Hiqni grilat e gatimit dhe vendoseni këtë mbajtëse direkt mbi ndezësit e gazit. Shtoni një shtresë qymyr mbi të, ndizini ndezësit e gazit, dhe më pas vendosni grilat e gatimit. Fikini ndezësit e gazit pasi qymyri të jetë gati, dhe të vazhdoni pjekjen.
Ngjyra: E zezë
Përdorimi: Barbekju me gaz
Materiali: Gizë
Përmasat: 94x12x98 cm

SKU: NAP00042 Kategori: , Etiketë: