Shportë Rotisserie Inox – Napoleon

10,690 ALL

Kjo shportë helli material inoksi, në përmasë 46x44x20 cm, ju jep mundësinë e gatimit të perimeve pa vaj dhe në mënyrë të njëtrajtshme. Ajo mban deri në 2 kg ushqime . Materiali prej inoksi e bën atë të sigurtë për ushqimet, por dhe tepër të lehtë për t’u pastruar.
Ngjyra: Argjend
Materiali: Inoks
Përmasat: 46x44x20 cm

SKU: NAP00044 Kategori: , Etiketë: