Set Spatul+Kapëse Inox – Napoleon

4,790 ALL

Seti i aksesorëve material inoksi, është tepër praktik dhe funksional. Spatula ka një mbajtëse të gjatë dhe në fund një skaj të mprehtë të dhëmbëzuar për të kapur ose prerë ushqimet, ndërsa kapësja është shumëfunksionale dhe mjaft praktike. Dorezat e tyre janë ergonomike dhe të lehta për t’u mbajtur të cilat në fund kanë një varëse e cila ndihmon mbajtjen e tyre pranë zonës së gatimit.
Përmasat: 47 cm
Materiali: Inoks

SKU: NAP00028 Kategori: , Etiketë: