Pastrues BBQ 3 në 1 – Napoleon

1,890 ALL

Falë teknologjisë së fundit dhe përbërjes së ekuilibruar, solucioni pastrues për zgarë 3 në 1 është i sigurt për t’u përdorur në celik, gizë, krom, smalt, plastikë, dhe sipërfaqe të tjera. Ky solucion pastron njollat e vështira dhe është i biodegradueshëm. Pastruesi i zgarës 3 në 1 mund të përdoret menjëherë, ose mund të hollohet me ujë. Shpëlajeni mirë sipërfaqen pas përdorimit.
Kapaciteti: 500 ml

SKU: NAP00018 Kategori: , Etiketë: