Mbulesë Vinyl 47cm – Weber

6,590 ALL

  • Dimensionet : 47 cm
  • Color : Gri

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

 

SKU: WEB00041 Kategori: , Etiketë: