Mbulesë Premium Q-200/2000 – Weber

6,990 ALL

  • Dimensionet : 12.6h x 18.9w x 32.3d cm
  • Material : Polyester

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

SKU: WEB00044 Kategori: , Etiketë: