Mbulesë Premium Q-1000/2000 – Weber

7,490 ALL

  • Dimensionet : 16.6 x 5.9 x 22.3cm
  • Material : Polyester

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

SKU: WEB00045 Kategori: , Etiketë: