Mbulesë Premium Q-100/1000 – Weber

5,890 ALL

  • Dimensionet : 35.6 x 71.1 x 43.2 cm

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

SKU: WEB00043 Kategori: , Etiketë: