Mbulesë Premium Genesis II – Weber

13,590 ALL

  • Dimensionet : 11.02 x 29.53 x 7.48 cm

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

SKU: WEB00046 Kategori: , Etiketë: