Mbulesë Premium 152cm – Weber

15,190 ALL

  • Dimensionet : 152 cm

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

SKU: WEB00047 Kategori: , Etiketë: