Hell Elektrik Rotisserie për Zgara Seria TravelQ – Napoleon

22,690 ALL

Me anë hellit Napoleon, i cili është i realizuar nga celiku inoks, ju lejon të transformoni zgaren tuaj në një furrë për pica ose një skarë rostier. Kjo mbajtëse është e pajisur me një derë e cila lehtëson procesin e pjekjes së picës. Ajo përshtatet lehtësisht me zgarën e modelit Travel Q. Paketimi përfshin një motor rostieri, shufrën dhe dy pirunët e rostierit, si dhe mbajtësja prej celik inoksi. E lehtë për t’u pastruar dhe tepër praktike në përdorim.

SKU: NAP00040 Kategori: , Etiketë: