Grillë e kthyeshme (me dy faqe) për Zgara Seria Rouge 365 – Napoleon

8,290 ALL

Grila për zgara prej material gize dhe porcelani në përmasë 29.5×45.1 cm, është mjaft praktike për gatim. Ndërkohë që gatuani mishin, me anë të kësaj grile ju mund të skuqni proshutë, patate, karamelizoni qepë, dhe shumë produkte të tjera, si zëvendësuese të tiganit. Mund të përdoret në modelet e zgarave Rogue 425, Rogue 525 dhe Rogue 625, si dhe Freestyle 365, Freestyle 425.
Ngjyra: E zezë
Përmasat: 29.5×45.1 cm
Materiali: Porcelan dhe gizë

SKU: NAP00033 Kategori: , Etiketë: