Briketa (48 copë) – Weber

990 ALL

Me briketat Weber ju keni një fillim të mirë me ndezje të shpejtë dhe të lehtë, me djegie të gjatë. Duke qenë 100% natyral pa kimikate të shtuara, gjithçka që do të shijoni është ushqim i pastër.

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

SKU: WEB00055 Kategori: , Etiketë: