Ofertë!

Bombël Gazi Baby Q – Weber

1,701 ALL

Kjo bombël gazi mund të përdoret për zgara me gaz me kohë përdorimi normal: rreth 3 orë.

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

SKU: WEB00053 Kategori: , Etiketë: