Zgarë me Qymyr NK18K 47 CM– Napoleon

27,390 ALL

Zgara me qymyr, e përbërë prej materialit metalik, është në formë rrethore dhe është e pajisur me kapak, dy rrota, dhe një këmbë mbajtëse për transportim të lehtë. Ajo vjen me një grilë gatimi prej 47 cm dhe një pastruese hiri për pastrim të thjeshtë. Poshtë saj ka një raft metalik për të mbajtur aksesorë të ndryshëm. Përdoret për pjekjen e mishit, perimeve, peshkut, etj. Ky produkt është praktik në përdorim, i lehtë për pastrim, dhe ka përmasa kompakte, të cilat e bëjnë të përshtatshëm për udhëtime, kamping, piknik, etj.

  • Ngjyra: E zezë
  • Materiali: Metalike, celik
  • Përmasat e zonës së pjekjes: Ø 47 cm
  • Pesha: 8.17 kg
  • Përmasat: 88x47x53 cm

 

SKU: NAP00011 Kategori: , Etiketë: