Solucion Pastrues Enamel – Weber

2,390 ALL

Bëjeni zgarën tuaj të duket sërish e re dhe me shkëlqim me këtë pastrues efektiv që ndihmon në shpërbërjen e yndyrës dhe papastërtisë. Spërkatja është e përshtatshme për pjesën e brendshme dhe të jashtme të zgarës dhe siguron një pastrim pa vija/pa njolla.

  • 300 ml

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

SKU: WEB00032 Kategori: , Etiketë: