Mishelator Lavapjate – Grohe Concetto

32,590 ALL

GROHE Concetto është përshtatja e duhur për çdo kuzhinë moderne të ngarkuar. Silueta e saj e hijshme dhe arkitekturore vendos tonin, ndërsa veçoritë e dobishme i bëjnë punët e kuzhinës pa mundim. Gjithçka është krijuar për lehtësinë e përdoruesit, duke filluar me Sistemin e Instalimit të Lehtë i cili premton instalim pa probleme. Gryka mund të mbyllet në pozicion ose të rrotullohet në një interval prej 150° për më shumë fleksibilitet. GROHE SilkMove siguron kontroll të besueshëm të ujit dhe temperaturës ndërsa GROHE Zero ofronë ujë të pijshëm të garantuar pa nikel.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

12 stok

SKU: GRO00117 Kategori: , , , Etiketë: