Mikser Dore K-Line – Kasanova

2,899 ALL

Mikser dore i linjes K-Line, është ideal për pershpejtimin e kohes së pergatitjes së recetave tuaja. I përshtatshëm, praktik dhe me një dizajn plot ngjyra.

Transparenca në proceset e prodhimit, prania e një certifikimi gjithnjë e më të saktë dhe standardet e cilësisë të garantuar e bëjnë blerjen një moment të qetë, të këndshëm dhe të gjallë. Ofroni vetes një eksperiencë të vërtetë duke zgjedhur KASANOVA.

  • Fuqia 250 W
  • Tensioni elektrik 220-240 V
  • 3 Shpejtësi
  • Ngjyrat  🟢 🟠 🔴

10 stok

SKU: YUD000020NOC Kategori: , Etiketë:

Informacion shtesë

Peshë 1.002 g/kg
Përmasa 27 × 7.5 × 18.5 cm