Thekëse Buke K-Line Orange – Kasanova

3,799 ALL

Tostieri K-Line, me një dizajn të studiuar dhe projektuar ekskluzivisht për Kasanova, vjen me një funksion shumë praktik sidomos për ata që kanë pak kohë në kuzhinë. 7 nivelet e pjekjes sigurojnë skuqje të përsosur të fetave të bukës dhe mund të rregullohen duke përdorur dorezën. Pasi të ketë mbaruar gatimi, do të paralajmëroheni nga sinjali akustik duke shmangur rrezikun e djegies së bukës. Për ta pastruar, thjesht hiqni tabakën e thërrimeve dhe shpëlajeni.

Fuqia: 600 W

6 stok

SKU: EVR000003NOC Kategori: , Etiketë:

Informacion shtesë

Peshë 1.74 g/kg