Telefon Dushi – Sena (Sunset)

30,490 ALL

Telefon Dushi GROHE Sena  është një shtesë elegante e dushit bashkëkohor. I projektuar për t’iu përshtatur të gjitha zorrëve standarde të dushit, ky dush dore  metalik përmban teknologji ekskluzive GROHE duke përfshirë DreamSpray që siguron rrjedhje të ekuilibruar të ujit nga çdo vrimë për një përvojë më të këndshme dushi.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

3 stok

SKU: GRO00083 Kategori: , , Etiketë: