Telefon Dushi – Grohe Euphoria110

4,190 ALL

Dushi i dorës Euphoria 110, është krijuar për t’u shërbyer. Ky dush është i pajisur me teknologjinë më të fundit GROHE dhe plotëson të gjitha kërkesat thelbësore të dushit. Koka e dushit përmban spray Rain, i cili ndihet si një shi veror dhe duke përdorur GROHE DreamSpray, shpërndan në mënyrë optimale ujin nëpër të gjitha grykat e spërkatjes dhe ofron përvojën më të mirë të dushit dhe kërkon një sasi minimale të mirëmbajtjes.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

7 stok

SKU: GRO00038 Kategori: , , Etiketë: