Telefon Dushi – Grohe Euphoria Cube

6,790 ALL

Dushi i dorës Euphoria Cube,  është i pajisur me llak normal për të siguruar një spërkatje të ngrohtë freskuese ose relaksuese. Falë GROHE DreamSpray, spërkatja kalon në mënyrë perfekte nëpër të gjitha grykat e spërkatjes dhe ndihet gjithmonë plot. GROHE EcoJoy siguron  të kurseni lehtësisht deri në 50% në konsumin tuaj të ujit. Koka e dushit është e pajisur me shtresën me shkëlqim të kromit GROHE StarLight, e cila mbron në mënyrë optimale dhe kërkon pak mirëmbajtje. Fshirja me një leckë të butë është e mjaftueshme për një shkëlqim të gjatë. Falë SpeedClean, mund të fshini lehtësisht çdo gur gëlqeror me gisht.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

18 stok

SKU: GRO00046 Kategori: , , Etiketë: