Telefon Dushi – Grohe Euphoria Cosmopolitan

5,790 ALL

Telefon dushi Euphoria Cosmopolitan përshtatet me të gjitha tubat standarde të dushit. Spërkatje normale, shkëlqim i qëndrueshëm dhe sistem montimi universal.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

16 stok

SKU: GRO00027 Kategori: , , Etiketë: