Smartbox – Grohe Rapido

9,490 ALL

Smartbox – Grohe Rapido kuti e qëndrueshme e integruar dhe mbulesë mbrojtëse e cila përbëhet nga 3 priza. Ka një thellësi instalimi 75-105 mm, opsione fiksimi për mure të forta dhe veshje të thatë.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

36 stok

SKU: GRO00050 Kategori: , , Etiketë: