Smartactive për kokë Rainshower – Grohe

14,690 ALL

Smartactive për kokë Rainshower, kuti e qëndrueshme e integruar dhe mbulesë mbrojtëse e përbërë nga 2 hyrje, me një thellësi inastilimi 75-105 mm.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

24 stok

SKU: GRO00052 Kategori: , , Etiketë: