Sistem Dushi – Grohe Eurosmart Cosmopolitan Inkaso

58,790 ALL

Sistem dushi Eurosmart Cosmopolitan përbëhet nga një komplet dekorimi me profil të ri të hollë një kuti universale të përafërt GROHE Rapido SmartBox për instalim të fshehtë, një dush me kokë Tempesta 210 mm me krah dushi 286 mm, një dush dore Tempesta 100 mm me mbajtëse dhe hollues Rotaflex 1500 mm. Dushi i kokës përmban modelin relaksues të spërkatjes Rain, ndërsa dushi i dorës ofron dy opsione: llak i fuqishëm Jet ose i butë Rain. Prerja metalike GROHE QuickFix me një sistem mbylljeje e bën instalimin e veshjes të shpejtë dhe të lehtë.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

21 stok

SKU: GRO00019 Kategori: , , Etiketë: