Sistem Dushi – Grohe Euphoria260 Smart (Chrome)

74,590 ALL

Sistem dushi – GROHE Euphoria 260 përsosmëri dhe rehati dushi! Vendosni temperaturën tuaj të dëshiruar me GROHE TurboStat dhe uji do të qëndrojë ashtu siç ju pëlqen edhe nëse furnizimi luhatet. GROHE SafeStop kufizon temperaturën e ujit në një maksimum prej 38˚C  në banjë. Dushi me kokë 260 mm vjen me tre zona të veçanta spërkatjeje. Krahu i tij 450 mm rrotullohet 180° për fleksibilitet të shtuar. Dushi i dorës 110 mm ka gjithashtu tre spërkatje: shiun e butë, SmartRain që kursen ujin dhe Spray të fuqishëm masazhi. Veshja me shumë shtresa e kromit ka një shkëlqim që zgjat me vite.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

10 stok

SKU: GRO00009 Kategori: , , Etiketë: