Ofertë!

Sistem Dushi – Grohe Euphoria150

Çmimi origjinal qe: 80,890 ALL.Çmimi i tanishëm është: 50,820 ALL.

GROHE Euphoria 150 krijon një përvojë të këndshme dushi. Teknologjia e saj GROHE TurboStat ju jep kontroll të saktë dhe ruan një temperaturë konstante të ujit. Një veçori e shkëlqyer sigurie për familjet, GROHE SafeStop kufizon temperaturën e ujit në 38˚, ndërsa SafeStop Plus ofron një kufi shtesë, të kapërcyeshëm prej 43˚. I përbërë nga një dush me kokë Euphoria Cube 150 mm, i montuar në një krah rrotullues të Zonës së Komfortit 450 mm dhe një dush dore me shkop Euphoria Cube i rregullueshëm në lartësi me një zorrë 1750 mm Silverflex pa rrotullim, sistemi i dushit ka gjithçka që ju nevojitet.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

8 stok

SKU: GRO00001 Kategori: , , Etiketë: