Shtypëse WC – Grohe Skate Cosmopolitan (Titanium)

15,790 ALL

GROHE Skate Air Cosmopolitan është bërë me titan dhe bie në sy në banjën tuaj, pavarësisht nga dimensionet e saj modeste. Kjo pllakë e larë përshtatet në mënyrë të përkryer me rubinetat GROHE nga seritë e ndryshme të çezmave Cosmopolitan. Falë EasyConnect, mund ta montoni me lehtësi pllakën si horizontalisht ashtu edhe vertikalisht dhe funksioni Dual flush- dhe Start-Stop sigurojnë funksionim të lehtë. Me shpëlarjen e dyfishtë, mund të përdorni një sasi të vogël ose të madhe uji gjatë shpëlarjes dhe kjo kursen ujë dhe para. Teknologjia shumë e dobishme kundër gjurmëve të gishtave siguron që gjurmët e gishtërinjve të mos bëhen të dukshme.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

2 stok

SKU: GRO00221 Kategori: , , Etiketë: